DE ZELLERIJ

Leveranciers

Beekeeping

Van Bommel Beef is een vleesveebedrijf dat in de Achterhoek gerund wordt door Jeroen en Annerie van Bommel. Op ons bedrijf houden we Limousin runderen en zijn we gespecialiseerd in de productie van ambachtelijke rundvleeskroketten en bitterballen

Natuurvlees Nederland

eerlijk mals en sappig rundvlees met een volle karakteristieke smaak én een onderscheidend verhaal richting je gasten. Dat is het Natuurvlees-Nederland concept van Slagerijen Kaldenberg. Natuurvlees is afkomstig van 100% Nederlandse, vrouwelijke Limousin en Blond d’Aquitaine runderen. Ze grazen in de nationale parken, bossen, polders, uiterwaarden en extensief gehouden graslanden.

Bronckhorster Beef

Bronckhorster Beef uit Zelhem staat voor kwaliteit, maar ook voor een duurzaam vleesproduct. Vanwege de kleinschaligheid is het mogelijk om de runderen een goed leven te geven met onbeperkte bewegingsvrijheid en het samen opgroeien in een familiekudde. Wij telen onze eigen groene en kruidenrijke gewassen. Het behoort tot de beste grassen van de Wereld, sappig en rijk aan nutriënten. Dit komt tot uiting in de smaak van het vlees.