LEER ONS KENNEN

De Zellerij

De Zellerij is een horecagelegenheid bij golfclub ’t Zelle. Een fijne (rust) plek tussen Hengelo en Ruurlo in de Achterhoek. Hier kunt u genieten van de sfeervolle ambiance met terras gelegen aan de golfbaan. Er zijn diverse mogelijkheden voor een kop koffie met gebak, lekkere lunch of een heerlijke borrelplank met een drankje. Maar ook een lunchpakket om mee te nemen en een diner behoort tot de mogelijkheden.

Restaurant

De Zellerij is het restaurant op golfbaan ’t Zelle en tevens clubhuis van de golfclub. Het restaurant ademt de gastvrije sfeer van de Achterhoek. Ondergebracht in een oude boerderij waar de oude elementen nog steeds zichtbaar zijn. In de aangebouwde serre kunnen wij groepen onderbrengen tot 40 personen voor recepties, vergaderingen en presentaties. Private dinners behoren ook tot de mogelijkheden met een maximum van 25 personen.

Golfclub ’t Zelle

Golfclub ‘t Zelle is gelegen op het landgoed Zelle tussen Hengelo en Ruurlo in de provincie Gelderland. De club is opgericht in 1992. De golfclub heeft een 18 holes baan en daarnaast een 9 holes baan met korte holes. De baan ligt in het karakteristieke Achterhoekse coulissenlandschap waardoorheen een beekje loopt om de spelers extra op de proef te stellen. Het landgoed is ongeveer 350 ha waarvan 90 ha gebruikt wordt voor de golfbaan.